Roep UPS op om te stoppen met het vervoeren van jachttrofeeën

Trofeejagers en degenen die de kost verdienen met het verkopen van jachtreizen en -accessoires beweren graag dat ze dieren doden uit naam van ‘natuurbehoud’ of, betuttelend, om ‘inheemse bewoners’ te ondersteunen – maar zoals deze gloednieuwe PETA-video laat zien, heeft de jacht niets te maken met het respecteren van dieren in het wild en alles met sadistisch genieten van het doden van dieren.

Alle dieren zijn geliefd bij hun partners en

nakomelingen, maar voor jagers zijn ze slechts de som van hun lichaamsdelen en worden ze eenvoudigweg gezien als levende doelwitten om te doden, te onthoofden en aan de muur te hangen.

Import van lichaamsdelen olifanten, alligators, nijlpaarden en zebra’s

Sinds 2018 hebben importeurs honderden lichaamsdelen van bedreigde diersoorten naar Nederland gebracht, waaronder ‘trofeeën’ van olifanten, alligators, nijlpaarden en zebra’s. Door jagers toe te staan om macabere ‘trofeeën’ te verschepen, ondersteunt UPS het slachten van olifanten, leeuwen en andere prachtige soorten.

Wat kan ik doen?

Doe mee aan de mailactie van PETA om UPS op te roepen de verzending van jachttrofeeën te verbieden. UPS is al gestopt met het vervoer van haaienvinnen, bepaalde levende dieren en ivoor – en als het slagtanden kan verbieden, kan het zeker ook dierenkoppen en andere lichaamsdelen verbieden.

Campagne eindigt op: ONBEKEND
Deze campagne is: ACTIEF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *