Laat Prinses Latifa Al-Maktoum vrij! (VAE)

Mijn naam is Tiina Jauhiainen en ik heb je hulp nodig om mijn vriendin, prinses Latifa Al Maktoum, te redden.

Latifa is de dochter van sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, heerser van Dubai en vice-president van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Ze wordt illegaal en tegen haar wil ergens in de VAE vastgehouden. Ik heb Latifa niet meer gezien sinds 4 maart 2018, toen ze voor mijn neus onder schot werd ontvoerd terwijl ze probeerde te ontsnappen uit Dubai van een leven vol onderdrukking en misbruik.

Iedereen heeft het recht om een ​​leven te leiden naar eigen keuze, ongeacht zijn of haar achtergrond. Dat recht werd Latifa ontnomen in wat in feite een door de staat gesponsorde en geautoriseerde ontvoering was. Sindsdien wordt ze tegen haar wil vastgehouden en weggehouden van het publiek.

Door de herhaalde ontsnappingspogingen van Latifa kon de wereld een glimp opvangen van de onderdrukte levens van vrouwen uit de Emiraten en de Golf. Velen zijn ontroerd en geïnspireerd door haar verhaal. De wetten van de VAE bevorderen actief de status van vrouwen als tweederangsburgers en de politie martelt routinematig gevangenen, vooral vrouwelijke gevangenen, om bekentenissen af ​​te dwingen.

Ik vrees voor Latifa’s leven en ik heb uw hulp nodig om druk uit te oefenen op de respectieve regeringen en de internationale gemeenschap om haar ONMIDDELLIJKE VRIJGAVE te eisen. Haar stiefmoeder, prinses Haya, wist onlangs te ontsnappen uit haar huwelijk met Latifa’s vader en zit nu ondergedoken in het VK.

Latifa heeft me gevraagd om haar boodschap van vrijheid voor alle onderdrukte vrouwen te helpen verspreiden, en ik zal dat blijven doen zolang ze gevangen zit. De vrijheid van Latifa zal een overwinning zijn voor de tientallen miljoenen tot slaaf gemaakte vrouwen uit de Golf die onder het gehate mannelijke voogdijsysteem leven, en voor onderdrukte vrouwen over de hele wereld.

Je kunt zelf KIJKEN wat Latifa heeft meegemaakt in de bekroonde BBC2-documentaire “Escape From Dubai: The Mystery Of The Missing Princess” en kijk op freelatifa.com voor de laatste updates en manieren om mee te doen. De nieuwste documentaires over de benarde situatie van Latifa kunnen worden bekeken op de #FreeLatifa Facebook.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen en deel het met familie en vrienden zodat we allemaal #FreeLatifa kunnen helpen.

Tiina Jauhiainen

Wat kan ik doen?

Help en onderteken de petitie op Change.org (gericht aan de respectieve regeringen en de internationale gemeenschap: de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, de Europese Unie, Jean-Claude Juncker en de Verenigde Naties) en eis de ONMIDDELIJKE vrijlating van prinses Latifa Al Maktoum.

Campagne gestart op: 01-Apr-2021
Deze campagne is: ACTIEF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *