Werknemers worden al drie jaar niet betaald (Oekraïne)

Werknemers van het strategische staatsbedrijf KVARSYT, dat is gevestigd in de frontliniezone in de regio Donetsk in Oekraïne, hebben geen loon ontvangen en zijn al meer dan drie jaar verstoken van sociale-zekerheidsbijdragen. Na het uitbreken van de oorlog in het oosten van Oekraïne verloor de onderneming een grote afzetmarkt.

Schulden

Noch het staatsbedrijf ‘Ukroboronprom’, waarvan de onderneming deel uit maakt, noch de regering van Oekraïne, noch de president van Oekraïne doen echt pogingen om de huidige situatie op te lossen. Op dit moment is het totale bedrag aan schulden meer dan 47 miljoen UAH(€ 1,4 miljoen) en neemt elke maand toe. Mensen worden gedwongen voor niets te werken.

Wat kun jij doen?

Teken protest aan tegen deze gang van zaken en doe mee aan de mailactie van Labourstart Campaigns

Campagne gestart op: 28-Dec-2020
Deze campagne is: ACTIEF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *