Fedex-TNT moet stoppen met het schrappen van banen

De bezorgers en logistieke medewerkers van FedEx-TNT hebben onvermoeibaar doorgewerkt tijdens de COVID-19-pandemie. Ze hebben onder zware omstandigheden essentiële goederen naar onze huizen, ziekenhuizen en winkels vervoerd om de wereld in beweging te houden.

6300 ontslagen

In januari 2021 beloonde FedEx-TNT werknemers in Europa voor hun harde werk en toewijding met de mededeling om dit jaar 6300 van hen te

ontslaan. Het bedrijf heeft geprobeerd dit te rechtvaardigen als onderdeel van de integratie van FedEx in het TNT-netwerk, maar hun argumenten kloppen niet. Terwijl FedEx-TNT opschept over recordwinsten in 2020 behandelen ze hun werknemers als een goedkoop wegwerpartikel.

Wat kan ik doen?

Sluit u bij ons aan om FedEx-TNT de boodschap over te brengen dat ze hun eerstelijnswerkers moeten respecteren in plaats van ze op te offeren aan hun ongebreidelde hebzucht. FedEx-TNT: stop onmiddellijk met het schrappen van banen en respecteer het juiste onderhandelingsproces met de vakbonden en de Europese ondernemingsraad. Doe mee aan de mailactie van Labourstart Campaigns.

Campagne gestart op: 11-Feb-2021
Deze campagne is: ACTIEF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *